Treasure

Treasure består av en app för smartphones och fysiska markörer som bildar banor på en specifik plats. Genom att deltagarna håller sina telefoner över markörerna visas digitala ledtrådar och skatter. På den här sidan kommer här att lära dig hur appen fungerar, hur aktiviteten går till och hur du bygger banor. Vi kommer också att gå igenom hur du på bästa sätt agerar under aktiviteten och vanliga frågor från deltagare.

Vad får du av oss?

När du köper Treasure från oss på Exenze får du ett startpaket levererat till dig som inkluderar instruktioner, markörer för ledtrådar och skatter samt en del anpassat digitalt material som du kan använda i din marknadsföring. Du får naturligtvis anpassa din marknadsföring som du vill och det är fritt att använda vår grafik.

Inkluderade saker i startpaketet
Startpaket, inkluderar fysiskt och digitalt material

Vi sätter också upp ett digitalt event för dig i appen Treasure. Eventet blir synligt inom de datum du valt att köpa och kommer bara synas om man är i närheten av din plats (inom 5km från platsen). Spelare kan inte starta eller spela spelet utan att vara på plats hos dig.‍