top of page

VANLIGA FRÅGOR

Välkommen till vår FAQ-sektion om Tihi på skattjakt. Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna.

Tihi på skattjakt

Vad är Tihi på skattjakt?

Tihi på skattjakt är en digital skattjakt i förstärkt verklighet, designad för att uppmuntra barn i alla åldrar att röra på sig. Den kombinerar AI-spel och tematiserade karaktärer med fysisk aktivitet.

Var kan man spela Tihi på skattjakt?

Tihi på skattjakt är mångsidigt och kan spelas både inomhus och utomhus, vilket gör det idealiskt för köpcentrum, stadskärnor, event och skolor.

Vad är nytt för 2023-2024?

Nya spännande minigames har lagts till, vilka erbjuder utmanande och roliga ledtrådar för att göra skattjakten ännu mer engagerande.

Varför är Tihi på skattjakt bra för barn?

Spelet stimulerar barns fantasi och problemlösningsförmåga, samtidigt som det uppmuntrar till fysisk aktivitet och social interaktion med andra barn.

Hur skapar spelet en minnesvärd upplevelse för barn?

Genom att erbjuda en värld av äventyr och utmaningar, där barnen får utforska, lösa problem och uppnå mål i en spännande och lekfull miljö.

Hur kan Tihi på skattjakt gynna mitt företag?

Tihi på skattjakt lockar besökare, förlänger deras vistelsetid och kan även styra kundflöden till specifika områden eller butiker, vilket kan öka försäljningen och stärka ditt varumärke.

Vilken data kan Tihi på skattjakt ge mig om mina kunder?

Spelet erbjuder insikter om kundrörelser och intressen inom din miljö, vilket kan hjälpa dig att optimera din marknadsföring och kundupplevelse.

bottom of page