top of page

OM EXENZE ACTIVE

“Exenze Active började sin resa 2017 med höga ambitioner att förändra handeln med Augmented Reality. Med våra spelupplevelser kan vi göra gott i samhället genom att främja rörelse rikedom och lärande hos barn och unga samt äldre och funktionshindrade.”

Vi arbetar med mobil teknik och augmented reality och skapar digitala spel och upplevelser med din fysiska omgivning som spelplan. Våra spel är baserade på kartan eller ledtrådar och fungerar lite som skattjakter.

 

“Vi hade fantastiska siffror som visar hur en digital skattjakt är ett sätt att engagera barn och deras familjer under mässbesöket..."
- Jonas Dahlberg, VD Nolia AB

Vi har ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5 av
deltagare. Hittills har ca 10 000 personer deltagit i
skattjakter över hela Sverige.

Med spelplattformen som vi tagit fram kan vi utveckla nya intressanta och innovativa upplevelser baserade på traditionella spel och lekar.

 

Våra spelplattformar är anpassade att licensieras av kommuner, företag, shopping, gallerior eller andra organisationer och är därför också fullt anpassningsbara i både utseende och funktion.

Exenze Active stöttas i utvecklingen av Thnx Innovation som också är vårt moderbolag. Vi har där tillgång till de bästa experterna när det kommer till utveckling och anpassning och kan därför möta i princip vilka behov som helst.

Barn-UE.png
bottom of page