top of page

Stärk ditt varumärke

Skräddarsydda skattjakter & spel med anpassade lösningar

Vi hjälper er med flexibla lösningar

Ta del av våra flexibla och attraktiva anpassningsmöjligheter för skattjakter och spel som passar just era behov. Vi erbjuder en bred skala av lösningar, från subtilt varumärkesstöd till fullständig branding, där vi tillsammans skräddarsyr en exklusiv whitelabel-lösning.

Upptäck våra anpassningsbara spel och upplevelser som boostar fysisk aktivitet, lärande och rörelse, samtidigt som de erbjuder temabaserat engagemang med möjlighet att införliva din egen maskot eller varumärke. Ta kontroll och skapa unika spelupplevelser som passar just dina behov – allt för att ge en oförglömlig och energifylld upplevelse! Vi erbjuder unika spelupplevelser som inspirerar till fantasi, kreativitet och upptäckarglädje. Det ger er en fantastisk möjlighet att kommunicera om era varumärken för att attrahera besökare, engagera hyresgäster, skapa erbjudanden och ge helt unika upplevelser

Från ert varumärke och/eller maskot...

Har ni ett varumärke och/eller en maskot som ni vill ska synas utåt och hjäla er i er varumärkeskommunikation gentemot besökare? Berätta det för oss så ser vi till att det blir en central del spelet. Vi har erfarenhet av att anpassa varumärken och maskotar.

...till en spelbar karaktär som sprider glädje och underhållning

Vi erbjuder anpassningar av både färg och form och gör ert varumärke och/eller maskot till en spelbar karktär i digital form genom Maskot branding. I en anpassad digital skattjakt kan er maskot framhäva specifika drag och visa sina karaktär på flera kreativa och roliga sätt.

Vi arbetar tillsammans med er och utgår ifrån ert material som ni tillhandahåller, som till exempel bilder, illustrationer och video av maskoten, grafisk profil, musik och övrigt material som kan vara relevant för 3d animering.

Vi ser fram emot att hjälpa er att stärka er profil och öka medvetenheten om ert varumärke. Vårt mål är att ge er en smidig och sömlös upplevelse så att ni kan skapa en fantastisk skattjakt för era användare.

Vårt Team

Med vårt engagerade team vid din sida kan vi skapa en unik och minnesvärd upplevelse som perfekt återspeglar ditt varumärkes identitet och vision. Dra nytta av vår expertis för att skapa skattjakter och spel som verkligen sticker ut och engagerar dina kunder på ett djupare plan.

78985018_573781406742500_2483556751488581632_n (1)_edited.jpg
Läs och inspireras av hur kunder skapat glädje med våra skattjakter.

Upplev våra spännande skattjakter och spel! Läs och inspireras av hur kunder skapat glädje med våra skattjakter. Flera har kört skattjakter på köpcentrum runt om i landet. Lär dig mer om vilka möjligheter som finns. Utforska nu direkt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Var först med att få nyheter, uppdateringar och annan spännande information om Tihi på skattjakt. 

Kontakta oss

Kontakta oss för att få en gratis demo av våra spelplattformar!


Om du är intresserad av våra erbjudanden och vill veta mer så ta kontakt med oss per telefon, e-post eller skicka oss ett meddelande i vårt formulär så återkommer vi så snart vi kan.  


Maila oss på richard.lindberg@exenze.com

Ring oss på 073-500 69 99

Eller besök oss här:

Storgatan 51A

903 26 Umeå 


Tack för ditt meddelande!

bottom of page